Jak udělat kvásek pro základ dokonalého chleba?

Pečení domácího pečiva v poslední době zažívá boom. Na vině je zdražování a také touha po zdravějším a chutnějším jídle. Pečení kvasového pečiva posune kulinářský zážitek na úplně jiný level a vy už nebudete chtít jíst jiné. Základem je kvalitní a silný kvas. Jak jej vyrobit a uchovávat si dnes prozradíme.  Ingredience pro výrobu žitného kvasu […]

Jak zužitkovat zbylou bramborovou kaši?

Máme pro vás hned několik receptů, které napoví, jak upravit bramborovou kaši na druhý den nebo na večeři. Smažená kaše Stejně jako můžete kaši ohřívat na pánvi s jejím postupným „ředěním“, můžete zkusit i pravý opak, který chutná báječně. Kaši zkrátka osmažte na pánvi a nechte ji místy pěkně zezlátnout, utvoří se v ní příjemné […]